Bozdoğan Belediyesinin geleneksel hale getirdiği 4. Madran Baba Şenlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde Bozdoğan Şehir Stadını dolduran yaklaşık 10 bin kişi Edip Akbayram"ın muhteşem sesini dinledi. Kızı Türkü ile konserin sonuna doğru düet yapan ünlü sanatçı ve kızı ayakta alkışlandı.
Pidesi ve Memba suyu ile özdeşleşen Bozdoğan da bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Bozdoğan Belediyesi Madran Baba Şenlikleri halk konseri ile son buldu. Dünyanın tek Türk savaş Sanatı olan SAYOKAN Nazilli Alplik Okulu Türkiye Temsilciliği gösterisi, ünlü sunucu Hakan Doğanay ve Devlet Tiyatrosu Ses 1.si Ece Alkan"ın katıldığı konserin sonunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Edip Akbayram, kızı Türkü"nün Vokalistliğini yaptığı konserinde birbirinden güzel eserlerini Bozdoğanlılar için söyledi. 8 bin nüfuslu Bozdoğan ilçesi şenliklerle birlikte çevre il ve ilçelerden gelen binlerce vatandaşın katılımı ile 10 bin kişiyi buldu. Şehir stadını dolduran vatandaşlar Edip Akbayram"ı izlemek için önlerde yer bulmak amacıyla saatler öncesinden stadı doldurdu.
CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer apaydın, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan, Denizli Güney Belediye Başkanı Halit Gürbüz, çevre beldelerin belediye başkanları ve CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur konseri izlemek için gelenler arasındaydı.
Konser öncesi konuşan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, konser alanına çevre ilçe ve köylerden de katılımın çok olmasından memnun olduğunu belirterek “Bozdoğan Belediyesi Madran Baba Şenliklerinin bu yıl Dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Her zamanki gibi büyük bir coşkuya sahne olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Yaylalarımız, Pidelerimiz ve Memba suyumuz ile ünlü şirin ilçemiz sizlerin sayesinde muhteşem bir bayram coşkusu yaşadı teşekkür ederim” dedi.
Konserde ünlü sanatçılar Havai fişek gösterileri eşliğinde performansları ile konsere gelenleri coşturdu. Konserde 10.yıl marşı ile herkes ayağa kalkarak hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konser geç saatlere kadar devam etti.