HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST HABER SERVİSİ- Ilıcabaşı park kahvesinde halkla buluşan Özlem Çerçioğlu, bugüne kadar hizmet getirmeyenlerin bundan sonra getireceğiz demelerine inanmamalarını halktan istedi.
Ilıcabaşı'nın sorunlarının kendi başkanlığıyla çözüme kavuşacağını dile getiren CHP Adayı Çerçioğlu, "Teleferik yaptılar 3 trilyona ama bozuk çalışmıyor. Ayranımız yok içmeye, teleferikle çıkıyoruz Aytepe'ye" dedi.
Çerçioğlu, "Seçim zamanımı aklına geldi Ilıcabaşı? Zaten yapamazlar. Belediye başkanlığını ben kazanacağım ve Özlem ablanız yapacak tüm işlerinizi merak etmeyin" dedi.
Ilıcabaşılı bayanların büyük ilgi gösterdiği Özlem Çerçioğlu, işsizlik sıkıntısının da çözüm bulacağını müjdeledi.
Ilıcabaşılı bir bayan tarafından kendisine eşarp hediye edilen Çerçioğlu, "Bu eşarp bana uğur getirecek" dedi.
Aydın'da sorunun işsizlik olduğunu söyleyen Çerçioğlu, "25 saat ücretsiz sağlık hizmeti vereceğiz belediye olarak. belediye ambulansının içinde dokor, hemşire ve sağlık memurları olacak. 24 saat açık.Gece rahatsızlandığınızda bir telefonla ambulans evinizin kapısına gelecek. Çok aile biliyorum çocuğunu gece hastaneye götüremeyip evladı özürlü kalan. Kapıya önce insan yazarak olmaz. İcraatlarınla göstereceksin. Sosyal belediyeciliği tam loraka uygulayacağız. Mahalleniz temizleniyor mu? Hayır. Çöpler alınmıyor dedi arkadaş. Doğru. Hizmet gelmiyor. Burada yaşayanlar insan değil mi? Kadınların yapacağı örgüler, gençlerin yaptığı el sanatları, aklınıza gelen her şeyi belediyenin bünyesinde yapacaksınız hanımlar. İster belediyenin atölyesinde isterseniz evde. zaten siz bunları yapıyorsunuz. Bu karayolu üzerinde 12 ayın 8 ayında tur otobüsleri geçiyor. Günde 150 tane tur geçiyor. İçi turist dolu. Belediyenin önünden geçiyor 15 yıldır. Başkanlar sadece baktı. Yolu işgal ettiler, havamızı kirlettiler ama buraya hiçbir katkısı olmadı. Geçen gün 100 tane turist getirdim Aydın çarşısına. Esnafın yüzü güldü. Mutlu oldular. Şimdi ne yapacğım biliyor musunuz? Turisti buradan geçireceğim. Gençlerden hanımlardan hiçbir ücret almadan el işlerinizi satabileceğiniz standlar yapacağız. Para kazanacaksınız. Dövizle tanışacaksınız" diye konuştu.