Kanal 24'te Yiğit Bulut'un programına katılan Başbakan Erdoğan 'Önümüzdeki dönem üniversite öğrencilerinden harç almayı düşünmüyoruz' sözleriyle Twitter'da TT (Trend Topic) oldu.

Parasız eğitim istiyoruz diye pankart açan bir öğrencinin hapis cezası almasını örnek vererek eleştirilerini Başbakan Erdoğan'a yönlendiren Twitter topluluğu bu konuyu bütün gün tartışacak gibi görünüyor...

İşte olumlu ve olumsuz eleştirilerin birbirine karıştığı yorumlardan bazıları şöyle:

Apple'ını Yiyen Adam ‏@ilkel_insan

Hani parasız eğitim istiyoruz diyen öğrenciyi içeri tıktığınız gibi Başbakan Erdoğan'ı da içeri tıksanıza.. Aynı şeyi istiyorlar sonuçta

Türk Gençliği ‏@TURK_GENCLIGI

Acaba Başbakan Erdoğan, parasız eğitimi tek savunan benim diyebilmek için mi yıllarca bunun mücadelesini veren öğrencileri hapislere attı?!

Melih ‏@m3lihtr

Başbakan Erdoğan ile Atatürk arasında ki en belirgin fark.

Bilge Yurtdagülen ‏@byurtdagulen

Başbakan Erdoğan açıkladı.."Üniversite harçları kalkacak".... Tamam da parasız eğitim istediği için hapse atılan öğrenciler ne olacak?

Meryem Gayberi ‏@meryemgayberi

Başbakan Erdoğan büyük adam vesselam

bekirtas ‏@erdemli1toplum

Başbakan Erdoğan harçları kaldıracağız dedi diye birileri bunu dahi sulandırmak istiyor,çünkü dertleri harç falan değil bunu istismar etmek.

engin ‏@sicevis

Başbakan Erdoğan: "Parasız eğitime geçmek istiyoruz." Aman diyim başbakanım, bunun pankartı 8 yıl hapis.. İleri demokrasi var, dikkat edin..

Mehmet ‏@mehaksu

'Parasız eğitim istiyoruz' diye halay çekerler, Başbakan Erdoğan 'üniversite harçları kalkacak' deyince de göz boyama derler. Beyin bedava.


Neden TT oldu? ‏@nedenttoldu

Başbakan Erdoğan Kanal 24'te konuştu: 'Önümüzdeki dönemde harç almayı düşünmüyoruz. Parasız eğitime geçilecek.'

sariye ‏@iklimya27

Başbakan Erdoğan eğitimi ücretsiz yapıcaz dedi diye sırf muhalefet olsun diye sokaklara dökülecekler var biliyorum:))