G.SARAY Başkanı Adnan Polat, Alman HDI Sigortası ile yapılan G.Saray Sigorta HDI markası ortaklık anlaşmasında ilginç açıklamalarda bulundu. Adnan Polat, futbol takımının başarısızlığında futbolcuların kötü oynadığı yönündeki iddialara ilk kez yanıt verdi. Polat, törenden önce gazetecilerle yaptığı sohbette ilginç bir çıkış yaparak, “Başarıda ve başarısızlıkta futbolcunun performansı tabii ki önemlidir ama teknik direktörün başarıda ve başarısızlıktaki payı bence yüzde 95"tir. Olaya bu açıdan bakmak lazım” dedi.

SİGORTA anlaşması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Adnan Polat sözü yine başlarından bir türlü eksik olmayan sakatlıklara getirirken şunları söyledi:

SAKATLARA SİGORTA

“SAKATLIKLARDAN en büyük çileyi biz çektik. Maddi ve manevi en büyük yarayı biz aldık. Bu durumdan bazı futbolcularımızı sigortalayarak kurtarmak istiyoruz. Bazıları olacak çünkü maliyeti yüksek. HDI Sigora ile gelir kaybı sigortası adı altında bir sigorta için anlaştık. Yani sakatlanan futbolcu sakat kaldığı sürede parasını alacak. Ama kulüp zarara uğramayacak. Milli Takım"daki sakatlıklar için de bütün takımlarımızın gelir kaybını TFF yapacağı sigorta ile karşılayacak.”

"GELİR 100 MİLYON $ OLABİLİR

G.Saray dün HDI Sigorta ile dün Swissotel"de anlaşma imzalarken törende konuşan Polat “GSMobil 200 bin, GS Bonus Card da 100 binin üzerinde abone sayısına ulaştı. Araştırmalara göre Türkiye"nin yüzde 37"si G.Saray taraftarı. Bu 20-25 milyon civarında kişi. Markamızın kullanma hakkını HDI Sigorta"ya verdik. Türkiye"nin her yerinde örgütlenmeye gidip, sigorta yapacak. Bu gelir yılda 100 milyon dolar da olabilir, 10 milyon da” dedi.

Tugay: Sevgi sorunları çözer

G.SARAY"IN yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu 2 günde herşeyin değişemeyeceğini söyledi. Antalya karşısında oyuncularını 70 dakika çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Tugay, GS TV"ye şöyle konuştu: “Disiplin olmadan barışı olmaz. Her hocanın kuralları var. Bu kurallar doğrultusunda bir takım kurallar olur. Hocanın neler istediğini madde madde oyunculara bildirdik. Sevginin çözemeyeceği problem yok. Elimizde kaliteli bir kadro var. Elano bilinen oyuncu. Ben İngilterede karşılıklı da oynadım. Çok kaliteli. Ben bunu hocaya ilettiğimde o da böyle düşündüğünü belirtti. Sadece misimovic, Elano değil kadro olarak çok kaliteliyiz.”

Harry Kewell golle döndü!

PAZAR günü Trabzon ile karşılaşacak olan G.Saray hazırlıklarını sürdürüyor. Dün A 2 takımıyla yapılan maçta sakatlıktan kurtulduktan sonra forma giyen Harry Kewell"ın 1 gol atması teknik heyeti sevindirdi. Sakatlığı bulunan Baros ile Aykut kondisyoner, Arda, Hakan Balta ve Serkan ise fizyoterapistler eşliğinde idman yaptı