Hayat şartları ne olursa olsun, bir hedef koyduysanız eğer ona ulaşmak yalnızca sizin elinizde.

İlham alın

Çevrenize farklı bir gözle bakın. Yeni bir çevre edinin. Arkadaşlarınız, aileniz, duyduklarınız sizin için ilham kaynağı olsun. Kalbinize yatırım yapın, hislerinize güvenin. Ve bundan asla vazgeçmeyin. İlham almayı bıraktığınız an yakaladığınız başarıyı da kaybedersiniz. 

Odaklanın

Size gelen eleştirileri, negatif yorumları bir kenara bırakın. Bunları en sevdikleriniz bile söylüyor olsa kapatın kulaklarınızı ve sadece hedefinize odaklanın. Size yapamayacağınızı söylemeleri, başaramayacağınız anlamına gelmiyor. 

Vazgeçmek yok

Sarfettiğiniz güç aslında sizin sihriniz. İstediğinizi elde edene kadar denemekten vazgeçmeyin. Kimse sizi amacınızdan alıkoyamaz…Gücünüzü kendinizden alın! 

Kendinize inanın

Bu şimdi size çok klişe gelecek fakat ne kadar doğru olduğunu siz de #benimgibi gayet iyi biliyorsunuz. Kendinize inanmazsanız, vazgeçersiniz ve işin sürekli negatif yanlarını görürsünüz.

Durmayın

Başarılı olmak için yara bile alsanız mücadeleye devam. Bir gün kötü sonlandıysa ertesi günün kötü geçeceği de nereden çıkmış? Çok yorulsanız, kalbiniz kırılsa bile devam…