Bu sezon kurulan ve A takımı Bölgesel Amatör Lig"de mücadele eden Aydınspor 1923, alt yapıda oynayan ve derslerinde başarılı olan 17 futbolcusunu ödüllendirdi.

Aydınspor 1923 tesislerinde düzenlenen ödül törenine Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, Basın Sözcüsü Suat Deniz, Alt Yapı Yöneticileri Ali Bahadır Bilgin ile Mümin Göklüoğlu, Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Ercan Kılıç, alt yapı antrenörleri, futbolcular ile velileri katıldı. Törende, derslerinde başarılı olan ilk ders yılında takdir ve teşekkür belgesi almış alt yapı futbolcularına ödül verdi. Başkan Ahmet Gümüş"te minik yeteneklere harçlık verdi. Aydınspor 1923"ün alt yapı antrenörleri ve futbolcuları da Başkan Gümüş"e U 15 kategorisinde kazandıkları kupayı hediye ettiler.
Başkan Gümüş, minik futbolculara yönelik yaptığı konuşmada alt yapı yöneticileri ve antrenörlerinin çok çalıştıklarını söyledi.Başkan Gümüş futbolculara derslerindeki ve spordaki başarılarıyla sürekli yanında olacaklarını belirterek; “Derslerde ve sporda başarı göstermek ballı börek gibidir. Binanın temeli sağlamsa üstü de o kadar sağlamdır. Derslerinizde her zaman futbolunuz kadar önemli olmalı. Velilerimizi de böyle evlatlar yetiştirdikleri için tebrik ediyorum” diye konuştu.