Didim Ticaret Odasında yapılan teknik Toplantıya Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Başkan Yardımcısı Şahin Özer, Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Oğuz Aydın, Aydın Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ali Yelgin, İ Temsilcisi Levent Ayaz, Su altı Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp yöneticileri ve antrenörler katıldı.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Zıpkınla Balık avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası için Didim"e gelen Sporcular ve antrenörleri şampiyonadaki teknik ve diğer konular hakkında bilgiler verildi.
Toplantı ile ilgili olarak bilgiler veren Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Oğuz Aydın, “Didim"de hafta sonu yapılacak olan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyona öncesi gelen takım yöneticilerine bilgiler aktardık. Bu Şampiyonada Cumartesi günü İlk 16"a giren sporcularımızı Pazar günü final yarışması yapacak.Dereceye giren 6 sporcumuzda Milli Takıma seçilecek. Bu anlamda Şampiyonadaki teknik içerikli bilgiler aktardık. Organizasyonun iyi geçmesi takdirde, önümüzdeki yılda da Didim"de yapabiliriz” dedi.