Didim, Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın Yazı İşleri Müdürlerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu “Hizmet İçi Eğitim” seminerlerine ev sahipliği yapıyor. Dün başlayan eğitim seminerleri yedi grup halinde birere hafta sürecek ve seminerler Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Didim The Holiday Resot Hotel'de düzenlenen seminerin ilk gününde açılışı Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ ve Didim Hakimi Mustafa Kargacı'nın konuşmalarıyla başladı. Cumhuriyet Başsavcı Akdağ konuşmasında katılımcılara Didim'e hoş geldiniz derken, çalışmanın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
Toplam yedi grup halinde, birer haftalık sürelerle, Türkiye'nin hemen her bölgesinden gelen yaklaşık bin kişiye verilmesi planlanan seminerler Haziran ayı sonuna kadar devam edecek.
Seminerlerde katılımcılara, mesleki uyum eğitimi adı altında, alanında uzman kişilerce iletişim teknikeri, ekip çalışması, liderlik, yönetim, stres, öfke kontrolü gibi konularda bilgiler aktarılırken, aynı zamanda bir kısım Didim Hakim ve Cumhuriyet Savcıları'ndan oluşan hukukçular tarafından da Yazı İşleri Müdürlerinin görev alanlarına ilişkin hukuk uygulamaları anlatılacağı bildirildi. 

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg