Sarıeroğlu ile Özhaseki, AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatı tarafından  Toros Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı.

Bakan Sarıeroğlu, burada yaptığı konuşmada, Adana'nın ihtiyaçları,  talepleri, kendilerinden beklentileriyle ilgili olarak başlattıkları çalışmaları,  24 Haziran'da güçlü bir yol haritasıyla hep birlikte çözmek için var güçleriyle  çalışacaklarını söyledi.

Türkiye'nin etrafının ateş çemberi olduğunu ifade eden Sarıeroğlu, şu  değerlendirmelerde bulundu:

"16 yıldır AK Parti hikayesinde bir yandan milletimize hizmet etmek  için var gücümüzle çalışırken diğer taftan da önümüze çıkarılan engelleri bir bir  milletimizin desteğiyle aştık. İlk kurulduğumuz andan itibaren parti kapatma  davaları, e-muhtıralar, Gezi olayları 17-25 Aralık, 7-8 Ekim ve en son 15 Temmuz  gibi hain bir darbe girişimiyle büyük sınavlardan geçtik. Allah bir daha böyle  sınavlardan geçirmesin. Biz en büyük gücü ve desteği milletimizden aldık tüm bu  zorluklarda. İnşallah önümüzdeki günler bugünden güzel, daha aydınlık olacak.  Yaşadığımız bu süreçler, bölgemizde yaşanan gelişmeler, Türkiye'nin çok büyük ve  güçlü olmasını, çok uyanık olmamız gerektiğini bizlere gösterdi. En önemli  gücümüz birliğimiz beraberliğimiz kardeşliğimiz. "

Sarıeroğlu, birlik, beraberlik ve kardeşliklerine sahip çıktıkları  takdirde 16 yıllık güçlü bir yönetim tarzının sonucunda üstesinden  gelemeyecekleri hiçbir sorunun olmayacağını belirtti.

"İNŞALLAH 24 HAZİRAN'DAN ZAFERLER ÇIKACAĞIZ"

Milletin tercihini istikrardan yana kullanacağını aktaran Sarıeroğlu,  şöyle devam etti:

"İnşallah milletimizin istikrara, Türkiye'nin girmiş olduğu bu gelişim  kalkınma sürecine sahip çıkacağına inanıyorum. En önemlisi de bu millete  sevdasıyla damga vurmuş, gücünü milletten alan liderimiz Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağınıza yürekten gönülden inanıyorum. Çok  çalışıyoruz, çok çalışmaya devam edeceğiz. Biz yorulmuyoruz milletimizle böyle  kucaklaştığımız zaman. Gücümüzü sizlerden alıyoruz. İnşallah Çukurova'mız,  Adana'mız  ve Türkiye'de güçlü hükümet güçlü Meclis diyerek vatandaşlarımız  bugüne kadarki en yüksek desteği bize verecekler. Ben buna yürekten inanıyorum.  Konuşmaya başladığımız andan itibaren büyük bir teveccüh var. Bir ilgi alaka var.  İnşallah 24 Haziran'dan zaferle çıkacağız ve millete hizmet etme yolunda var  gücümüzle yolumuza devam edeceğiz."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Adana'ya hayırlı işler  için geldiklerini, kentin 20 yıldır sıkıntısı olan yaban hayatıyla ilgili  planların bittiğini ve o müjdeyi verdiğini hatırlattı.

Özhaseki, Belediye Evleri Mahallesi'nde kentsel dönüşümde neler  yapabilecekleriyle ilgili müjdeleri de verdiklerini anımsatarak, vatandaşlara  hizmet etmenin onur ve kıvancını yaşadıklarını kaydetti.