Yusuf Gülşen Ailesi’nin acılı bakışları ve gözyaşları arasında Söke’de son yolculuğuna uğurlandı. Anne Esra Gülşen güçlükle ayakta duruyordu.

“SUDA CANSIZ BEDENİNİ GÖRDÜM”
Olayın meydana geldiği gün minik Yusuf’un şantiye alanında kum altında kalarak öldüğü iddia edilmişti ancak baba Durgut Gülşen oğlu Yusuf’un şantiye alanında bulunan atık su alanında boğulduğunu söyledi. Alangüllü köyü yakınlarındaki kum işletmesinde kepçe operatörlüğü yapan baba Durgut Gülşen olayı şöyle anlattı; “Kepçe kullanırken kucağımda benimle birlikteydi. Yaklaşık 2.5 saat kepçe üstünde kaldık. Daha sonra baba benim uykum var dedi. Kepçeden indirdim, elini yüzünü yıkamaya gitti. Bir süre sonra merak edip baktığımda ve işyerindeki arkadaşlara sorduğumda oğlumu görmediklerini söylediler. Çevrede aramaya başladık ve işletme içinde bulunan atık su ile dolu yerde suyun yüzeyine çıkmıştı”

“MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI”
Minik Yusuf’un daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Söke’nin Çeltikçi Mahallesi’nde ikamet eden Gülşen Ailesi acı haber ile yıkılırken; 5 yaşındaki Yusuf Gülşen’in cenazesi öğle namazına müteakip Söke Kocacami’den son yolculuğuna uğurlandı. Yusuf Gülşen’in cenazesi Söke Asri Mezarlığı’na defnedildi. 

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png