Karadeniz"in "Ricky Martin"i olarak tanınan Davut Güloğlu"nun, 10 yıl evli kaldığı ve 2003 yılında boşandığı eşi Sibel Yıldırım"dan yeniden çocuk beklediği iddia ediliyor. Boşandıktan sonra aynı apartmanda, farklı dairelerde oturan Güloğlu ve Yıldırım"ın ilişkilerine devam ettiği yakın çevreleri tarafından biliniyor. Hatta Güloğlu"nun eski eşiyle aylarca aynı apartmanda oturan sevgilisi Yeliz Şar"ın da bu hamileliği duyduktan sonra Güloğlu"nu terkettiği söyleniyor. Güloğlu ise söylenenleri yalanlıyor.

Daha önce de yalanlamıştı ama...

Eşi Sibel Yıldırım"dan boşanmasına rağmen aile baskısıyla ilişkisini sürdüren ve geçtiğimiz yıl yine eski eşinden ikinci kez baba olan ancak bunu da yalanlayan Davut Güloğlu, “Sev Kardeşim” dizisinde tanışıp aşık olduğu Yeliz Şar ile yaklaşık 1.5 yıldır bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisine de devam ettiğini üstüne basarak dile getiriyor. Güloğlu eşinin 6 aylık hamile olduğu yolundaki iddiayla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl da aynı şey söylenmişti. Sibel Hanım hamile değil. Biz kendisiyle boşandık ama son derece medeni bir şekilde görüşmeye devam ediyoruz.”

Şu anki birlikteliğine de değinen sanatçı “Yeliz Şar ile birlikteliğimiz sürüyor. Onu çok seviyorum ve mutluyum. Yeniden baba olmayı çok arzu ediyorum. Ben çocuk isteyen bir adamım, 30 tane çocuk istiyorum” şeklinde konuşuyor