AYDINPOST ÖZEL-Aydın Ticaret Odası'nın Ramazan ayı dolayısıyla üyelerine verdiği iftar yemeği organizasyonu devam ediyor.
Son olarak dün Aydın'daki üyeleriyle Adnan Menderes Üniversitesi sosyal tesislerinde buluşan Adın Ticaret Odası'nın iftar yemeğine Aydın Valisi H. Avni Coş, MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu ile Ali Uzunırmak, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Ali Parmaksız, Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, MHP İl Başkanı Hasan Muti, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve çok sayıda oda üyesi katıldı.
Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Oda Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu'nun katılamadığı yemeğin ev sahipliğini ise Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Ali Parmaksız yaptı. Yemeğe katılanlara teşkkürlerini ileten Başkan Parmaksız, "Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bir dönem. Biz de üyelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız" diye konuştu.



VALİ COŞ İLE MHP'Lİ UZUNIRMAK TOKALAŞMADI
Yemeğe katılan Aydın Valisi H. Avni Coş ile MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın yemekte tokalaşmamaları da gözden kaçmadı.
Farklı masalarda oturmayı tercih eden Coş ve Uzunırmak, yemek bitimine kadar da birbirlerine fazla bakmamaya da gayret gösterdi.

İşte iftar yemeğinden bazı kareler...

Fotoğraflar: Elvan ÇETİN/Aydınpost Özel