Yaşanan maddi ve manevi krizlerin ardından zor günler geçiren Aydınspor da, taraftarlar kendi arasında toplanarak kulübün tekrar takım oluşturması için çalışma başlattı. Taraftarların yaptığı genel kurulda Murat Ödenir başkanlığa seçilirken, camiasının bile umutlarını kestiği Aydınspor"un başarısı için tribün desteğini esirgemeyen taraftarların oluşturduğu yönetim kurulu takımlarının hayata dönmesi için elinden gelen çalışmayı yapıyor.
Murat Ödenir başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunu oluşturan kişilerin kısıtlı imkanlarıyla başladığı transferde öncelikle geçen sezon takımın formasını giyen oyunculara tekrar takıma kazandırma çalışması başlatıldı. Bu doğrultuda kaptan Abdullah, Rıfat, Onur Orbay, Yusuf, Cemal, Mehmet Ali, Tolga, Armağan, Ahmet Özköylü ile anlaşılarak bu futbolcuların 2010 – 2011 sezonunda yeniden siyah beyazlı formayı giymesi sağlandı.
Yönetim dış transferde de daha önce profesyonel liglerde Aydınspor forması giyen Barış Mayadağ ve Rıfat Özdemir, Mahmudiye"den Erman Adsız, Gaziemir"den Erman Yaman, Mustafakemalpaşa"dan kaleci Deniz, Çine Madran"dan İbrahim Aktürk, İbrahim, Salih ve Mesut, Sarayköy"den Sezgin"i renklerine bağladı.
Kadroda daha çok Aydınlı futbolculara yer veren Aydınspor teknik direktör sorununu da geçtiğimiz sezon takımı son dört hafta sahaya çıkaran Erman Kırmızı ile çözerek çalışmalarına başladı. Takımın genel koordinatörlük görevini ise eski Süper Lig hakemlerinden Kazım Erçakır üstlendi.
KURBAN KESEREK SEZONU AÇTILAR
Çoğunluğu taraftarlardan oluşan yönetim kurulunun futbolcuları bir araya getirmesinin ardından 11 Aydınlı futbolcunun yanı sıra şehir dışından gelen 7 futbolcuyu Gençlik Spor İl Müdürlüğünün misafirhanesinde barındırıyor. Yeni sezon hazırlıklarını Adnan Menderes Stadyumu yan sahalarında başlayan Aydınspor sezonu kurban keserek açtı. Günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren Ayınspor"un yönetim kurulu üyeleri antrenmanları yerinde izleyerek futbolcularla sık sık görüşmeler yapıyorlar.