Menemen Stadı"nda oynayacağı Çiğli Belediyespor maçından 2 gün önce İzmir"e giderek kampa giren siyah-beyazlı ekip perşembe günkü idmanını Göztepe"nin Gürsel Aksel Tesisleri"nde yaparken, bugünkü idmanını Yeşilyurt"ta bulunan Altınordu Tesisleri"nde yapacak. Dün akşam siyah-beyazlı ekibin kamp yaptığı otele Bank Asya 1.Lig takımlarından Altay"ın yöneticileri gelerek ziyaret etti. Altaylı yöneticiler, futbolculara baklava ikram ederken, Aydınspor 1923"ün istediği zaman Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri"ni kullanabileceklerini kaydettiler.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, “Bize tesislerinin kapılarını açan Göztepe ve Altınordu kulüplerine teşekkür ediyoruz. Dün akşam da Altay yöneticileri kamp yaptığımız otele gelerek futbolcularımıza büyük moral verdiler” dedi.
ÇİĞLİ MAÇI FUTBOLCULAR İÇİN BÜYÜK ŞANS
Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, Çiğli Belediyespor maçını üst liglerden bir çok yönetici ve teknik direktörün de izleyeceğini söyledi. Deniz, “ Çiğli Belediyespor"u yenmek istiyoruz. Maça konsantre durumdayız. Alacağımız galibiyetle Aydınlıları sokağa dökmek istiyoruz. Bu maç, kendini üst liglere göstermek isteyen oyuncularımız için de önemli bir maç olacak” diye konuştu.