Aydın Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ndeki sergiye hekimler ve sivil toplum örgütleri yoğun ili gösterdi.

14 Mart Tıp Bayramı Haftası etkinlikler kapsamında çeşitli etkinlikler düzeldiklerini belirten Aydın Tabip Odası Başkanı Eralp Atay, önemli bir kamu görevini yerine getiren hekimlerin aynı zamanda birçok sosyal projede yer aldığını belirtti. Başta Aydın il genelinde olmak üzere ülke genelinde ve dünyada insanlığın daha sağlıklı yaşaması için çaba gösteren tüm hekimlerin bayramını kutladığını belirten Tabip Odası Başkanı Eralp Atay, resim ve fotoğraf sergisindeki eserlerin satışından elde edilecek gelirin de Tıp Fakültesi öğrencilerine burs olacağını belirtti.
Aydın merkez ve ilçelerde görev yapan çok sayıda hekimin bizzat kendi çektiği fotoğraf ve kendilerinin çizdikleri resimlerden oluşan sergi beğeni topladı. Daha çok insan yaşamı ve tabiat fotoğraflarının beğeniye sunulduğu serginin 4 gün açık kalacağı belirtilirken, serginin açılışına katılan hekimler birbirleri ile kaynaşma fırsatı da bulmuş oldu.
Açılışa katılan tüm hekimlere duyarlılıklarından olayı teşekkür den Aydın Tabip Odası Başkanı Eralp Atay, 14 Mart Tıp Haftası kapsamına çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini ve tüm vatandaşların bu etkinliklere davetli olduğunu söyledi. 

20120312ay529550_02.jpg