Aydın'ın Yenipazar ilçesi Hamzabali Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan, Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi 2011 mezunu Necati Öztürk (32), bir süredir yaşamını sürdürdüğü Amerika Birleşik Devletleri'nde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etti. Genç yaşta gelen bu acı haber, ailesini, sevenlerini ve tüm Aydın'ı derin bir üzüntüye boğdu.
MEMLEKETİNE TÜRK BAYRAĞI VE GÖZYAŞLARIYLA DÖNÜYOR
Aydın sosyal yaşamının ve eğitim camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan, Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nin 2011 yılı mezunlarından Necati Öztürk'ün vefat haberi, okyanus ötesinden memleketi Aydın'a kor gibi düştü.
Bir süredir Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden 32 yaşındaki genç mühendis/çalışan, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Okulunun sosyal medya hesaplarından da taziye mesajları yayımlanarak acı haber duyuruldu.
SON GÖREV: YENİPAZAR HAMZABALİ'DE UĞURLANACAK
Ailesinin ve sevenlerinin yasa boğulduğu vefat olayının ardından merhum Necati Öztürk'ün cenaze programı da netlik kazandı.
-
Helallik Töreni:
Tarih: 7 Kasım Cumartesi (Bugün)
Saat: 10.00
Yer: Efeler ilçesindeki aile evi önü
-
Cenaze ve Defin Töreni:
Efeler'deki helallik alınmasının ardından naaşı Yenipazar ilçesine bağlı Hamzabali Mahallesi'ne nakledilecek.
Öztürk, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hamzabali Mezarlığı'nda dualarla toprağa verilecek.
Gazetemiz Adına Başsağlığı Mesajı:
Genç yaşta aramızdan ayrılan Necati Öztürk kardeşimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, akrabalarına, dostlarına ve tüm Aydın halkına sabır ve başsağlığı dileriz.




