AYDINPOST HABER SERVİSİ/Özgür DEDEOLUK-Bisiklet satışlarının özellikle karne döneminde arttığı belirtiliyor. Şu an şehir dışına çıkanların çok olmasından dolayı ise satışlarda bir düşüş olduğu ifade ediliyor. Görüşlerini aldığımız İhlas Gazi Mağazası Yetkilisi Huriye Güngör bisiklet satışlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: Mayıs-Haziran gibi satışlarımız artıyor. Anne-babalar karne hediyesi olarak çocuklarına alıyorlar. Aydın, ulaşım imkanları kolay olduğu için bisiklete elverişli bir alan. Yaz –kış bisiklet kullanılabilir.

Hangi çizgi film ilgi çekiyorsa ona yönelik ürünler satılıyor

Tatilin ilk haftası satışların arttığını belirten Gençler Mağazası çalışanı Atilla Tabaklar çocukların televizyonda beğendikleri çizgi film karakterlerinin bulunduğu bisikletleri tercih ettiklerini ifade etti. Benten ve Spidirmen gibi modellerin daha ağırlıkta satıldığını dile getirdi.

“Trafiğin çözümü bisiklet”

img_8831.20120727091548.jpgBisiklete mağaza olarak önem verdiklerini belirten Zoroğlu Mağaza Müdürü Mustafa Zor, bisiklet için ayrı bir reyon açtıklarını söyledi. Satışların bu dönemde azaldığını dile getiren Mustafa Zor sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel olarak bisiklet satışlarından memnunuz. Müşterilerimiz arasında profesyonel bisikletçiler de bulunuyor. Bisiklet yüzde altmış yetmiş 7–18 yaş grupları tarafında tercih ediliyor. Ama bu arttırılabilir. Aydın yapı olarak düz bir alan olduğu için bisikletler de ulaşım için kullanılabilir. Bu hem bir sorun olmaya başlayan Aydın trafiğine bir çözüm olur. Hem de bisiklet kullanımı sağlık açısından insanlara faydalı olur.”

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_8820.jpg

img_8822.jpg

img_8824.jpg

img_8836.jpg