Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Söke’ye hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu ve ekibi bu kez de Söke Bağarası Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan vatandaşların kullandığı, bir kısmı Çalışlı bir kısmı ise Karaatlı Muhtarlığı’nda bulunan yolda 40 bin metrekare asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Yolu yoğun kullanan vatandaşlardan hep  talep aldığını belirten Karaatlı Muhtarı Mevlüt Yeşil,” Yolumuz çok işlek bir yol. Şimdi çok güzel bir yolumuz olacak. Allah Özlem Başkan’dan razı olsun.Her zaman yanımızda” dediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile başlayan bir kısmı Bağarası Mahallesi’nde, bir kısmı Çalışlı Mahallesi’nde bir kısmı Karaatlı Mahallesi’nde bulunan yolda çalışmalara başlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri Karaatlı'nın başından köprüye kadar yolun asfalt kaplamasına başlarken, yolun belirli noktalarında da genişletme çalışması yapacak.

AKKENTLİ: ÇİFTÇİLERİMİZ ARTIK DAHA GÜVENLİ YOL ALACAK
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun şehir yolu, dağ yolu, köy yolu demeden Söke’nin ihtiyacı olan tüm yollarda çalışma yürüttüğünü belirtti.  Akkentli,” Bu bölge Bağarası'nda çiftçilik yapan vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı bir yol. Bir kısmı Bağarası muhtarlığında bir kısmı Çalışlı muhtarlığında büyük bir kısmı da Karaatlı muhtarlığında olan bir yolumuz. Bu seneki programa almıştık yolumuzu pandemiden dolayı başlayamadık. Şimdi Allah nasip ederse Karaatlı'nın başından köprüye kadar yolumuzun kaplamasını yapacağız. 40 bin metrekare asfalt yapılacak. Teknoloji gelişti çiftçilerimizin kullandığı araçlar da büyüdü. Yolumuzun belli noktalarında da güvenle geçmeleri için genişletme çalışması da yapacağız. Özlem Çerçioğlu'nun olduğu yerde hizmet vardır. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.

MEVLÜT YEŞİL: ÖZLEM BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA

Karaatlı Muhtarı Mevlüt Yeşil, Bağarası’nda çüftçilikle uğraşan vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve kısmı kendi bölgelerinden geçen yolda güzel bir çalışmanın hayata geçirildiğini belirterek, “Hayırlı uğurlu olsun. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Çok sağolsun ekibiyle bizi yanlız bırakmadı. Yolumuz çok işlek bir yol. Bağarası Söke Burunköy Yeniköy hep bu yolu kullanır. Özlem başkanımız  çok iyidir her zaman bizim yanımızda. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”dedi.