Edinilen bilgiye göre; Söke Sanayi Sitesinde plastik doğrama işinde çalışan Ahmet Er (18), berber kalfalığı yaptığı öğrenilen Güven A. ile ilçenin panayır pazar yerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmada sırtından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Ahmet Er, kendisini Koçlar Caddesinde yola atarak yardım istedi. Yolda kanlar içinde yatan Ahmet Er’i yoldan geçmekte olan polis ekipleri fark etti. Polisin durumu 112’ye bildirmesinin ardından yaralı genç, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk tıbbi müdahalenin ardından ameliyata alınan talihsiz genç doktorların tüm tıbbi çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak berber kalfası Güven A. (23) şüpheli olarak Ağaçlı Köyünde gözaltına alınırken şüpheli ilk ifadesinde; bir gün önce gündüz vakti, kendisinin alkollü olduğu sırada maktul ile karşılaştığını, maktulün sebepsiz yere kendisine diklendiğini, kendisinin de alkollü olduğunu beyan ederek bir gün sonra görüşelim dediğini, bugün saat 20.00 sıralarında iş yeri önüne geldiğini görmesi üzerine dışarıya çıkarak dükkânın arka kısmında bulunan “Tatil Pazarına” maktul ile geçtiklerini, maktulün yine sebepsiz yere kendisine diklenmesi üzerine cebinde bulunan çakı bıçağını maktule bir defa sapladığını, akabinde olay yerinden ayrıldığını, polislerin kendisini telefon ile araması üzerine Ağaçlı Köyünde olduğunu söylediğini, gelen polislere teslim olduğunu söyledi.

Hayatını kaybeden Ahmet Er’in cenazesi İzmir Adli Tıp’a gönderilirken, cenazesi ikindi namazı sonrası Çeltikçi Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Özbaşı Köyünde defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.