Kısa zamanda birçok projeye imza atan başarılı okul, yaptığı etkinliklerle  projelere  destek oluyor . Projeleriyle ilçede ses getiriyor.Okul Müdürü Oktay DOĞANLI tarafından desteklenen fikirler,öğretmenlerin  ve öğrencilerin yeni projeler üretmelerine imkan sağlıyor.

Eğitimin okuldan ve sıradan ibaret olmadığını bu sebeple eğitimi  okulun dışına çıkaran Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, ilçe halkının takdirini kazanıyor ve diğer okullara örnek oluyor.

     Her alanda aktif olan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi,öğretmen ve öğrencileriyle MANCA projesine destek olarak  projeyi  tüm ilçeye tanıtmak için durmadan çalışıyor. Menderes Anadolu Lisesi ,Nazilli Belediyesinin 10. Kültür  Sanat ve Edebiyat Festivalinde de etkin rol alarak MANCA’ya destek oldu.

   Felsefe Öğretmeni Gülay Zeynep EREN  2013 yılında okuyucusuyla  buluşturduğu , MASALCI adlı şiir kitabının gelirini maddi destek olma sı için MANCA projesine bağışladı.Birçok seveniyle de kitap sergisinde  buluşan Gülay Zeynep EREN ,kitabını imzalarken projenin önemine de dikkat çekti. Kitabı alanlar, gelirinin sokak canları için harcanacağını öğrenince evlerinden  battaniye ve gıda maddeleri de getirerek projeye bu anlamda da katkı sağladılar.

   MANCA( Menderes Anadolu Lisesi  Niyetimiz Canlara Aş) adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul öğrencileri tarafından  sokak canlarımız için 350 paket makarna ve muhtelif yardım malzemesi toplandı.

Projeyi hazırlayan ve projede etkin rol oynayan  Felsefe .Öğretmeni Gülay Zeynep EREN ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Altan YALÇINKARA  önderliğinde  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  Öğretmeni Dilek DİNÇER, İngilizce Öğretmeni  Ebru HİTTET GEZGİN , Beden Eğitimi Öğretmeni Banu KOŞAR tarafından toplanan gıdalar , Menderes Anadolu Lisesi  memuru Muhammed Ali SARI tarafından kısa sürede ihtiyaç sahiplerine  ulaştırıldı.

whatsapp-image-2019-03-21-at-15.19.04.jpegwhatsapp-image-2019-03-21-at-15.19.05.jpegwhatsapp-image-2019-03-21-at-15.19.07-(1).jpegwhatsapp-image-2019-03-21-at-15.19.08.jpeg