Nazill'de annesi ile birlikte yaşayan 29 yaşındaki bir genç, kendini asarak yaşamına son verdi.
Edinilen bilgiye göre olay Yenimahalle, 72 Sokak, numara 10/2'de meydana geldi. Annesi ile birlikte yaşayan Ferhat Siber (29), evlerinin arka tarafında bulunan kömürlüğün tavanına bağladığı iple kendisini asarak yaşamına son verdi. Saat 16.00 civarında annesi tarafından tavana asılı halde bulunan genç, annesinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Anne ve babasının ayrı olduğu öğrenilen Ferhat Siber, iki kız kardeşinin babasının yanına kaçmasının ardından annesi ile birlikte yalnız yaşamaya başladı.
Kalıcı bir iş bulamadığı için kahvehanelerde garsonluk yaparak ve değişik işlerde çalışarak annesine bakmaya çalışan Siber, bir süre sonra bunalıma girdi. Ferhat, son zamanlarda da işsiz olması nedeniyle iyice yaşama küserken, annesinin komşuda olduğu bir anda evin arka tarafındaki kömürlüğün tavanına astığı iple intihar etti. Son anda eve gelen anne, oğlunu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Siber'in cesedi, Nazilli Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Nazilli Devlet
Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hayattaki tek dayanağı olan oğlunu cenaze arabasına koyarlarken feryat eden anne Dursiye, komşuları ve polis memurları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. "Biricik oğlumu almayın benden. Oğlumu istiyorum. Oğlum beni bırakıp gitme" diyerek feryat eden annenin bağırışları, mahalle halkını da yasa boğdu. Geride hiçbir not ve bilgi bırakmayan Siber'in sakin bir kişiliği olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak Nazilli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülüyor.