Ege Bölgesi’nin iki popüler tatil beldesi Datça ve Bodrum arasında yer alan Gökova, benzersiz bir mavi tur noktası olarak ön plana çıkmaktadır. Balıkçı kasabaları, berrak denizi ve huzur dolu ortamı ile tekne turlarının yanı sıra unutulamaz yaz tatillerinde de tercih edilen belde, plajları, koyları ve dalış noktaları ile deniz severlere birbirinden özel deneyimler yaşatmaktadır. Mavi bayrak ödüllü sığ denizi ile Akyaka Plajı yaz aylarının en çok tercih edilen noktalarından biri olurken, Gökova tertemiz dağ havasını solumak isteyenler için de birbirinden özel konaklama seçenekleri sunmaktadır. Klasik bir Ege kasabası olan Gökova’da her bütçeye uygun otel bulmak mümkündür. Zengin aktivite seçenekleri ile göz dolduran tesisler, havuzlu, denize sıfır gibi birbirinden farklı olanaklara sahiptir. Otelleri.net/Gökova bölgenin tüm tesisleri hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz tek adrestir.

Huzur Dolu Atmosferi İle Dikkat Çeken Kerme Ottoman Gökova

Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden Gökova’da konuklarını ağırlayan KermeOttoman Gökova, geniş bahçesi ile doğanın içerisinde bir konaklama alternatifi yaratmaktadır. Bu huzur dolu atmosferi, lüks olanakları ile renklendiren tesis, Dalaman Havalimanı’na 67 kilometre, Muğla il merkezine 39 kilometre, Muğla Otobüs Terminali’ne 28 kilometre, Ula ilçe merkezine 14 kilometre, Akyaka merkeze ise 5 kilometre mesafede yer almaktadır. Oda kahvaltı konseptine sahip tesiste, 1 adet açık restoran ve 1 adet kapalı restoran bulunmaktadır. KermeOttoman Gökova’nın şık ve konforlu 22 odası sizleri beklemektedir. Yaz tatillerinizi dolu dolu geçirmeniz için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, dalış kursu, bisiklet kiralama, dart, langırt, bilardo gibi aktivite olanakları sunulmaktadır. Dinlenmek ve rahatlamak isteyen konuklar ise masaj, kese, cilt bakımı, sauna ve Türk hamamı olanaklarını tercih etmektedir. Tesiste çocuk misafirler için çocuk kulübü ve oyun parkı da havuz olanaklarına ek olarak sunulmaktadır. Hem dinlenip hem de eğleneceğiniz bir tatile ev sahipliği yapan KermeOttoman Gökova’da tatilinizi planlamak için http://www.kermeottoman.com.tr/gokova.html ‘ye tıklamanız yeterlidir.

Gökova Çam Ormanlarının Denizle Buluştuğu Noktada Tatil Olanağı Sunan Padok Premium Hotel Stables

Eşsiz bir doğayı konuklarına cömertçe sunan Padok Premium Hotel Stables, huzur dolu atmosferinin yanı sıra lüks konaklama olanakları ile dikkat çekmektedir. Marmaris’e 32 km, havalimanına ise 62 km mesafede yer alan tesisin, konforlu bir şekilde konaklayabileceğiniz 32 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, gün boyu Ege mutfağından lezzetler tadabileceğiniz 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Denize yalnızca 3 dakika yürüme mesafesinde yer alan Padok Premium Hotel Stables bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Bisiklet, sörf, binicilik, kano gibi aktivite olanakları ile renkli bir tatil geçirebileceğiniz tesiste, 27 adet at bulunmaktadır. Doğanın kalbinde, huzur dolu ve aktif bir tatil için tercihinizi tesisten yana yapabilir, http://www.padok.com.tr/ ‘yi ziyaret ederek tatilinizi planlayabilirsiniz.

Gökova’nın En Lüks Otellerinden Otel Azmakhan Deluxe

Gökova’nın yemyeşil doğasını, masmavi bir deniz ve gökyüzü ile harmanlayan konumda hizmet veren Otel Azmakhan Deluxe, konum avantajının yanı sıra lüks konaklama birimleri ile dikkat çekmektedir. Muğla'ya 27 km, Marmaris'e 32 km, Bodrum'a 136 km uzaklıkta yer alan tesisin, 44 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, Azmak Nehri kenarında yer alan 1 adet a la carte restoran deniz ürünleri ve eşsiz lezzetleri ile konuklarını ağırlamaktadır. Azmak Nehri’nin manzarasına karşı serinleme olanağı sunan Otel AzmakhanDeluxe’te 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Bedeninizi yenilerken ruhunuzu dinlendirmeniz içinse Otel AzmakhanSpa&Wellness Center, Türk Hamamı, Sauna, Masaj Salonu, Fitness Salonu ve Jakuzi ile konuklarını ağırlamaktadır. Azmak Turu, Gökova Turu, Kütesurf dersleri gibi pek çok olanağı sunan tesiste, unutulmaz bir tatil geçirmek için https://azmakhan.com.tr/ ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Lüksü ve Ev Konforunu Bir Arada Sunan MervehanResidence

Şık mimarisi ve konumu ile dikkat çeken MervehanResidence, lüks hizmetleri ve eğlenceli alternatifleri ile kusursuz bir Gökova tatili vadetmektedir. Dalaman Havalimanı’na 70 km ve Muğla merkeze 20 km mesafede yer alan tesisin, 30 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptine sahip tesiste, 1 adet a la carte restoran gün boyu hizmet vermektedir. Halk plajının yer aldığı sahile yalnızca 3 dakika yürüme mesafesinde yer alan MervehanResidence bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Türk Hamamı, sauna, buhar banyosu, fitness merkezi ve masaj olanakları ile ruhen ve bedenen dinleneceğiniz anlara kapılarını aralayan MervehanResidence, eğlenceli anlarınız içinse hem yetişkin hem de çocuklar için birbirinden keyifli alternatifler sunmaktadır. Romantik tatiller için de tercih edebileceğiniz MervehanResidence’a http://www.mervehanresidence.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.