AYDIN MHP TEŞKİLATINDAN KİMLER İHRAÇ EDİLECEK?

MHP İl Başkanı Cem Akbudak, Aydınpost’a  özel  son günlerde medyada yer alan ihraç listeleri hakkında konuştu.

"KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKMAK İSTİYORLAR"

MHP İl Başkanı Cem Akbudak, MHP'yi karıştırmak için böyle oyunların oynandığını söyledi. Listenin yalan olduğunu ve haberlerin asparagas bir şekilde paylaşıldığını ifade eden Başkan Akbudak, "Amaçları kafalarda soru işareti bırakmak. Bu ilk defa yapılmadı. Bu oyunları sürekli gündeme getiriyorlar. Kimsenin bunlara itibar etmesini isteyen Akbudak, tespitlerimize göre Meral Akşenerin basın danışmanı tarafından haber edilmek üzere servis edildiğini düşündüğümüz bu tür asparagas haberlerle MHP’nin karıştırılması amaçlanmaktadır. Bu konu bayramdan sonra değerlendirilir. MHP konuyu takip ediyor. Kaos yaşatılarak Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuzdaki duruşuna karşılık olarak çıkarılan haberlerdir. Ben Meral Akşener’in çıkıp Fetullah Gülen bir terör örgütüdür desin diye bekliyorum. MHP'yi karıştırmak için yapıyorlar ama bunu başaramayacaklar'' dedi.

''İSTİFA MÜESSESESİ HER ZAMAN AÇIKTIR''

İstifa edeceği öne sürülen kişilere ilişkin Aydınpost'a konuşan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ise şunları söyledi:

“istifa müessesesi her zaman açıktır. Ancak istifa etmeden önce bu arkadaşlardan bir kısmı 1 Kasım seçimlerinden dolayı böyle bir karar almış olabilirler. Ya da tam tersi gelecek hesaplarıyla böyle bir davranış hesabı yapmış olabilir.''