En Lüks Showroom

Otomotiv sektörüne hızlı bir girişi yapan Mazzini, en az 10 yıllık tecrübeye sahip 40 kişilik personel kadrosu ile hizmet verecek. Selway AVM’deki bin 500 metrekarelik Merkez Showroom’da 150 lüks araç sergilenecek. Her gün binlerce İzmirli’nin uğrak mekanı olacak olan Mazzini, Ege Bölgesi’nin en büyük ve en lüks showroomu olma özelliğini de eline geçirdi.

Türkiye’de Bir İlk

Türkiye’de, bir AVM içinde oluşturulan ilk konsept showroom olma özelliğini taşıyan Mazzini araç alım satımı dışında, iç dış detaylı temizlik hizmetini Mazzini Car Spa adıyla ve aksesuar, tekstil ürünlerinin ise Mazzini Desing markası altında müşterilerine sunacak. VİP müşteriler için de karşılama ve transfer hizmeti verilecek. Showroom haftanın 7 günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek.

İthal Araç Yok

Türkiye’nin en büyük distribütör çıkışlı Premium otomobil alım satım firması ile ortaklık yapan Mazzini, ithal araçlara bugüne kadar bünyesinde yer vermediği gibi bundan sonra da bulundurmayacak.

Ünlü Yağmuru

Otomotiv sektörüne bomba gibi bir giriş yapan Mazzini’nin açılış gecesinde siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim yer aldı. Yaklaşık 1500 kişinin gösterdiği davette birçok aracın satıldığıda gözlendi.

“Türkiye’nin Otomobil Markası Olduk”

Mazzini Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Düzdemir, “Sektördeki 20 yıllık tecrübemiz Mazzini markası ile zirveye çıkarmanın mutluluğunu yaşadık. Mazzini hızla büyümeye devam ediyor. İzmir’in markası olarak başladığımız bu yolda, Türkiye markası olmanın haklı gururunu tüm personelimiz ile birlikte yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

fhgjhh.jpgghgj-001.jpgfghgj.jpg