Saat 21.00’de mekanların kapatılması ve 22.00’de de sokağa çıkma yasağı başlamasına rağmen Kuşadası Belediye Başkanvekili Tibet Özer kedi mekanında doğum günü partisi verdi.

Doğum günü partisine spor yorumcusu Sinan Engin ve Süper Lig’de oynayan bazı futbolcuların yanı sıra birçok sanatçı ve kalabalık bir davetli kitlesi katıldığı görüldü.

Kalabalığın yanı sıra partideki görüntüler ise şok etkisi yarattı. Başkan vekili Tibet Özer’in erkek dansöz oynatması ve hoş olmayan daha başka görüntülerin birçoğu davetliler tarafından sosyal medyada da paylaşıldı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ile birlikte tüm ilçe bu görüntüleri izlerken vatandaşlar sosyal medya hesaplarından veryansın etti.

Öte yandan görüntülerin sosyal medyadan yayılması ile birlikte Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçip doğum günü partisine müdahale etti.

Polisi gören bazı davetliler ceza yememek için mekânın mutfağına ve tuvaletlerine saklanırken, bazı davetlilerse mekânın yanında bulunan yamaca tırmandığı görüldü.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü, partinin gerçekleştiği mekâna onlarca kişi hakkında ceza tutanağı tutuldu.