Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde 2014 yerel seçimlerinde MHP’den seçimlere girip, seçimin hemen ardından ilk meclis toplantısında CHP ile iş birliği yaptığı gerekçesi ile MHP’den ihraç edilen Tuğrul Ozan’ın Karpuzlu’nun çöp sorununu çözmesi istendi. Neredeyse her mahallede çöp dağları oluşan Karpuzlu’da vahşi çöp depolama sistemi nedeniyle yazın yangın, haşere ve hastalıklarla mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar Başkan Tuğrul Ozan’ın yaşanan sıkıntıyı çözmesini istediler. (İHA)

Öte yandan İHA kaynaklı haber üzerine Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yazılı bir açıklama yaptı;

BASIN AÇIKLAMASI 

Aydın Post’un resmi facebook hesabında bugün yayınlanan “ Karpuzlu Belediyesi çöpleri toplayamaz hale geldi” başlıklı haberi, Karpuzlu İlçesinde yaşayan vatandaşlarımızın da bildiği gibi gerçeği yansıtmamaktadır. Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçe Belediyesi olarak habere konu olan Yağşılar çöplüğünü bertaraf ettik, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte İlçemiz çöplüklerinde bertaraf çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. 
Belediyemiz ekipleri tarafından düzenli olarak toplanmaktadır. Gerçeğe aykırı olarak Karpuzlu Belediyesince yapılan iyileştirme çalışmalarını karalama kampanyası olarak yapılan işbu haber sebebiyle yasal yollara başvuracağı hususu saygıyla duyurulur.12.02.2019 

Tuğrul OZAN 
Karpuzlu Belediye Başkanı

aw620672_01.jpgaw620672_02.jpgaw620672_03.jpgaw620672_04.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!