İYİ Parti Genel Merkezinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelen İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Parti Genel Merkezinde İl Başkanları ile bir araya geldi.  4 saat süren toplantıya aralarında Antalya, Mersin, Mardin, Aydın ve Kahramanmaraş’ın bulunduğu toplam 10 İl  başkanı katıldı.

Genel Başkan Meral Akşener ile son derece verimli bir toplantı  gerçekleştiğini belirten İYİ  Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci “Genel Başkanımız Meral Akşener’in Aydın İline ayrı bir önem verdiğini gördük.  Seçilmiş İl Başkanları olarak bizlere büyük desteğini hissettik, toplantıdan büyük bir moralle dönüyoruz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile seçim çalışmalarımız,  sorun ve taleplerimiz başta olmak üzere bir çok konuda  istişarelerde bulunduk. Sayın Akşener bizleri dikkatle dinledi, genel başkanımızın bu ilgisi, samimiyeti bizleri  büyük güç verdi. Böyle bir Genel Başkana sahip olduğumuz için çok mutluyuz. İYİ  Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı tavizsiz Meral Akşener’dir. Herkes hesabını ona göre yapsın. Her zaman seçim olacakmış gibi çalışıyoruz fakat  2021 Haziran ayında bir erken seçim olacağını düşünüyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda hız verdik.” dedi.