İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve Belediye İş Sendikası Aydın şube başkanı Hidayet Yaman tarafından sözleşme imzalandı.

İncirliova Belediyesi ile sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi sürecinde emeği gecen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Belediye İş Sendikası Aydın şube başkanı Hidayet Yaman “ Görüşmelerin karşılıklı anlayış ve saygı ile kısa sürede bitirilmiş olması memnuniyet vericidir.İncirliova Belediyesi’nde çalışan 34 işçimiz için enflasyon oranı üzerinde anlaşma sağlanmıştır. Belediye’de çalışan işçi arkadaşlarım ve ben emeğe gösterdikleri saygıdan dolayı Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı, uğurlu olmasını dileyen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya “ Toplu İş görüşmeleri sürecinde Belediyemiz imkanları doğrultusunda verebileceğimiz en iyi ücret artışını verdiğimize düşünüyorum.Bundan sonra arkadaşlarımız ile birlikte İncirliova halkına daha  iyi hizmet edebilmek için çok çalışacağız.” diye konuştu.