Geçmişte Aydınspor formasını terleten ve yine geçmişte amatör olarak futbol oynayanlardan oluşan  Aydınspor Masterlar futbol  takımı Aydınspor Başkanı Mehmet Çetin’i ziyaret ederek takım formasını hediye ettiler. 
HERKESİ AYDINSPOR ÇATISI ALTINDA  TOPLANMAYA DAVET EDİYORUZ 
Aydınspor Masterlar futbol takımını kurmak için Aydınspor Başkanı Mehmet Çetin’in olurunu aldıklarını belirten Aydınspor Masterlar futbol takımı üyelerinden Recep Çetin "Sayın başkan Mehmet Çetin bizim ziyaretimizden çok memnun oldu ve bizleri kulübün kapılarını açtı. Aydınspor bu şehrin tanıtımında önemli bir yere sahiptir, Türkiye’de futbol ile ilgilenen veya ilgilenmeyen herkes Aydınspor’un  6-1 lik Fenerbahçe galibiyetini hatırlar. Bizim amacımız sadece Aydınspor Masterlar takımını kurmak değil. Aydın’ın efsane takımı Aydınspor’umuzun  eski günlerine geri dönmesi için güç vermeye ve onların yanında olmaya çağırıyoruz. Bir Mastar takımı olarak kulübümüzün bir çok branşta  yer almasını yeni sporcular yetiştirmesini istiyoruz. Bize destek veren Özcan asönser’e teşekkür ederiz. Herkesi Aydınspor çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.” dedi. 
Aydınspor Masterlar takımının oluşumundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Aydınspor Başkanı Mehmet Çetin “  Bizlere bu oluşum için gelmelerinden büyük mutluluk duyduk. Masterlar takımının kulübümüze  güç vereceğine inancımız tamdır. Masterlar takımı liglere katılım sağlarsa her türlü desteğe vermeye çalışacağız. Kendilerine yapacak oldukları çalışmalarda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.