Ödülü Dernek Başkanı Bedri Altıntaş alırken “Bu ödül yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmalara katkı sunacak.” dedi. 

Sanat Atölyesi tarafından düzenlenen Engel’SİZ Sanat Ödülleri kazananlar belli oldu. Didim’de 2006 yılından bu yana faaliyette olan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Engel’SİZ Sanat Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu ödülüne layık görüldü.

Ankara’da düzenlenen ödül törenine Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, Dernek yönetim kurulu üyeleri Nursel Orçunsel ile Eyüp Çabuk katıldı. Törende dernek adına ödülü Dernek Başkanı Bedri Altıntaş aldı. Altıntaş ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede “ Yılın sivil toplum kuruluş seçilmemiz çok güzel; birçok sanatçı, belediye başkanı ve bürokratlar ı törene katıldı. Bizde Didim’den bu ödüle layık görülmemiz bizleri gururlandırdı. Bu ödül yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmalara katkı sunacak ve bizleri teşvik edecek. Bizi bu ödüle layık gören başta Erdem Öksüz’e ve sanat atölyesi sanatçılarına teşekkür ediyorum. Bu ödülü almamıza bizlere her zaman destek olan İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Kurum amirlerimize, Oda başkanlarımıza ve Didimlilere çok teşekkür ediyorum.” dedi.