Aydınspor 1923 evinde Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek son 8 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Teknik Direktör Tarık Daşgün de“Galibiyet hasretini ve stresini bitirdik” dedi. 

Aldıkları galibiyetin takımda her yönüyle olumlu bir havanın oluşturduğunu kaydeden Daşgün, “Karagümrük maçı ile üzerimizdeki galibiyet hasreti ve stresini noktaladık. Daha rahat olmamız açısından ve takımın üst gruba çıkışının başlaması açısından önemli bir galibiyetti. Futbolcularım da bunun üstesinden geldi ve hepsini tebrik ediyorum. Oynadığımız rakip de iyi bir takımdı. İlk yarı da orta sahaya çok fazla hakim olamadan oynadık. Buna rağmen gol bulduk ve iki üç tane daha net gol pozisyonu bulduk. İkinci yarı orta sahaya çok daha fazla hakimdik. Daha çok net pozisyonlar bulduk. Güzel olan net bir skorla kazanmış olmak” dedi.

Sahada galibiyeti arzulan Aydınspor 1923 için ufak dokunuşlar yaptıklarını ifade eden Daşgün, “Futbolcuları güvenleri ile ilgili olarak motive ettik. Benim oyun anlayışım hücum oynayan bir takım oluşturmak. Bunu da çocuklara hissettirdiğimizi düşünüyorum. Aydınspor 1923’te oynayan oyuncuların kendilerinde olan potansiyeli dün sahada gösterdiler. Bunu daha da iyi olacağını düşünüyorum. Ben bu takıma yukarıları hedefleyerek geldim. Çünkü çocukların takımı buraya da getiriş şekli de çok olumlu. Bundan sonra niye bir play-off ve bir üst lig olmasın. Biz bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyor ve maçlarımızı da bu hedef doğrultusunda oynuyoruz. İnşallah bunu da sonunda başaran bir takım oluruz” diye konuştu.

“DAHA İYİ OLACAKLAR”

Takıma yeni dahil olan ve Karagümrük maçında ikinci yarı oyuna giren Ömer Karancı ve Nezir Özer’in performanslarını da beğendiğini dile getiren Daşgün, “Ömer ve Nezir takımla birlikte iki antrenman yaptı. Daha fazla adapte olmaları için takıma ve şehre alışmaları noktasında bu takımın oyuncusu olduklarını hissettirmek adına oyuna aldım. İkisinin de performansından memnunum. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Uyum sürecini atlatınca ve birlikte daha fazla çalışma şansı bulunca takıma çok daha fazla katkı sağlayacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.