CHP Efeler Belediye Başkanı Atay, Kuloğulları Mahallesinde bulunan köy kahvehanesinde vatandaşlarla buluştu.^Yoğun yağışa rağmen kahvehane dolup taştı. Kahvehanenin avlusunda vatandaşlar CHP Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile fotoğraf çekilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Konuşmaları sürekli alkışlarla kesilen Atay, kahvehaneyi yoğun yağmura rağmen başta mahalle muhtarı Dursun Ertürk olmak üzere kahvehaneyi tıka basa dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

 

Atay, ülkemizde kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yaşadığı zorlukları bildiğini ifade ederek bir balya saman 20 lira, bir çuval arpa 57 lira, gübrenin ithal edildiğini, vatandaşın alım gücünün çok az olduğunu ve halkın banka kredilerine muhtaç edildiğini ve çoğu çiftçinin hayvanlarını ve ektiği toprağını kaybettiğini söyledi.

 

Derman Belediyecilik anlayışı ile Efeler Halkını tanıştıracağına söz veren CHP Efeler Belediye Başkanı Av. Mehmet Fatih Atay "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sizin söyleminizle namıdiğer Topuklu Efe ile el ele sizi bu dertten kurtaracağız. Derdinize derman olacağız. Özlem Hanım ilk önce Ege Et ardından da Ege Yem ve Ege Süt ile Aydın Halkını tanıştırdı. Biz de inşallah 31 Mart'ta, Efeler Belediyesi'ne geçtiğimiz zaman kırsal kesimlerdeki süt toplama tanklarını arttıracağız ve sizlerin hayvanlarınızı mahallenizde bulunan meralarda güvenlik önlemlerini alıp veteriner hekim kontrolünde Efeler Belediyesi olarak biz bakacağız. Yemi ucuza alacak sütü de değerinde satacaksınız" dedi.

 

Mahallede atıl halde bulunan 14 dönüm araziyi Belediye bünyesine kazandıracağını ifade eden Atay "Bu alanı alacağız. Düğün salonu ve mahallede yaşayan gençler için spor Kompleksi yapacağız" dedi.

 

Ayrıca 12 yıl rahmetli İlhan Cavcav döneminde GençlerBirliği Spor Kulübü'nde genel sekreterlik yaptığını ve Aydınspor 1923 Kulübü'nde başkanlık yaptığını vurgulayan CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Spor Kompleksindeki halı sahanın açılışında mahalledeki gençlerle birlikte top oynayacağının sözünü verdi.

 

14 dönüm araziye bir 'Mahalle Kütüphanesi' kazandıracağını ve kitap okuyan vatandaşların Efeler Belediyesi'ne ait kahvehanede ücretsiz çay içeceğini söyledi.

20190131-(1).jpeg20190131-(2).jpeg20190131-(5).jpeg20190131-(9).jpeg