Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Germencik’in yetiştirdiği önemli isimler arasında yer alan ünlü siyasetçi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Bedrettin Dalan ile bir araya geldi.

Kurban Bayramı vesilesiyle Germencik’te bulunan Bedrettin Dalan, Belediye Başkanı Öndeş ile birlikte kendi adının verildiği Ortaklar Bedrettin Dalan Kavşağı’nı inceledi. Germencik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ancak pandemi sebebiyle açılışı yapılamayan Ortaklar Bedrettin Dalan Kavşağı, Dalan’dan da tam not aldı.

Modernize edilen ve yeni bir çehreye kavuşan Ortaklar eski dönel kavşağını yeni adıyla Ortaklar Bedrettin Dalan Kavşağı’na adının verilmesi sebebiyle mutluluk duyduğunu ifade eden Bedrettin Dalan, Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e teşekkür etti. 

Başkan Öndeş ise “Germencik’in yetiştirdiği büyük isimlerden Bedrettin başkanımız ile birlikte yapımını tamamlayarak adını verdiğimiz Ortaklar Bedrettin Dalan Kavşağını Sayın Dalan'la birlikte inceledik. Faaliyete aldığımız ancak pandemi sebebiyle açılışını gerçekleştiremediğimiz kavşak, kendisinin teşrifleri ile resmen açılmış bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte de Dalan’ın desteği ve katkılarıyla ilçemizde fark oluşturacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Sayın Başkan sağ olsun bizlere desteğinin tam olduğunu ifade etti” dedi.