Didim’de yerel seçimleri kazanan CHP adayı A. Deniz Atabay’a çok sayıda tebrik çiçeği geldi. Çiçeklerin satışından elde edilen gelir Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine bağışlanırken, yapılan bağış neticesinde Engelli Erdal Akın’a akülü tekerlekli Sandalye aracı olarak geri döndü.

Bugün Didim Belediyesi önünde yapılan teslim törenine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ile Engelli Erdal Akın katıldı. Teslim töreninde konuşan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş 1 yıl önce Erdal Akın’ın kendisinde akülü engelli aracı istediğini ifade ederek “Yeni belediye başkanımıza seçilmesinin ardından tebrik çiçekleri geldi. Kendisine çiçekleri satalım bir araç alalım dedik. Kendisi de bunu kabul etti. Buradan elde edilen gelir derneğe bağışlandı ve bize araç alarak Erdal kardeşimize teslim ettik. Bu tür yardımların önümüzdeki süreçte devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Erdal Akın’ın hissettiği mutluluğu kendisinin de hissettiğini belirterek “Vatandaşlarımızın tebrik için gönderdiği çiçekler değerlendirildi. Biz de bu noktada verdiğimiz sözü tuttuk. Engelliler Derneğimizin bu noktadaki aktif çalışmaları için teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki bu tür çalışmalar daha fazla olsun ama biz çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

Engelli Erdal Akın ise buruk olsa da bir sevinç yaşadığını belirterek Başkan Atabay ve Dernek Başkanı Altıntaş’a teşekkür etti. Ardından basına poz verildi.

20140527aw101261_02-(copy).jpg

20140527aw101261_01-(copy).jpg