Daha önce yayın kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürlüğü (BİK) kamu kurumları temsilcilerinin katıldığı toplantılarla da bilgilendirmeyi sürdürüyor. Bilgilendirme toplantılarının ilki Kuşadası’nda yapıldı. Kuşadası’ndaki toplantının ardından Basın İlan Kurumu ardından Söke’deki kamu kurumlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Bilgilendirme toplantılarının sonuncusu İlçemiz Didim’de yapıldı. Didim Ticaret Odası Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, BİK Aydın Şubesi Kurucu Başkanı ve Kocaeli Basın İlan Kurumu Müdürü Muharrem Mermertaş ve BİK Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu ile kamu kurumları ile odaların temsilcileri katıldı. 

Toplantıda ilk konuşan Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, 2 Mayıs 2014 tarihinden itibaren BİK tarafından ilanların verileceğini belirtti.

BİK Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu ise geçmişte İlan dağıtımı işini yapan Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ile Didim’de bu işi yapan Yazı İşler Müdürü Suzan Rençber’e teşekkür ederek, “Bugün Söke ve Kuşadasında bu bilgilendirmeleri yaptık. Her yerde ilginin yoğun olması sevindirdi. Bundan sonraki süreçte ilan dağıtımı kurumumuz aracılığıyla yapılacak. Bu noktada sizleri bilgilendirmek için bu toplantıyı düzenledik. Katılım sağladığınız için teşekkür ederim” dedi.
Ardından BİK Aydın Şubesi Kurucu Başkanı ve Kocaeli Basın İlan Kurumu Müdürü Muharrem Mermertaş ise BİK ve kamu kurum ve kuruluşlarının BİK ile yürütecek oldukları resmi ilan ve reklam yayınlatılması mevzuatı ile ilgili bilgiler sundu.