Aydın Lena Otomotiv ‘in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Atca Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yetişkin ve çocuklar katıldı.

Aydın Lena Otomotiv’in bahçesinde kahvaltı yapan engelli vatandaşlarımız gün boyu hoşça zaman geçirdiler.

Sosyal sorumluluk kapsamında Aydın Lena Otomotiv olarak bu tür faaliyetlere büyük önem verdiklerine belirten Aydın LenaOtomotiv  Genel Müdürü Tekin Ak “ engelli vatandaşlarımızın, toplumsal yaşamdan kopmadan  hayatlarına sürdürmeleri için toplumun her kesimine görevler düşüyor, bu doğrultuda Lena Otomotiv olarak bundan sonrada Sosyal Sorumluluk kapsamında etkinliklerimiz devam edecek.”dedi.

Aydın Lena Otomotiv’in 3 Aralık Dünya Engelliler gününde  kendilerini misafir etmesinden dolayı teşekkür eden  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü  Seyfi Bozçelik “müdürlüğümüze bağlı okullarda kalan çocuklarımızın bu tür etkinliklerde yer almasını çok önemsiyoruz, çocuklarımız bu etkinliklerde çok daha mutlu oluyorlar, çocuklarımızı bu imkanı sağlayan Aydın Lena Otomotiv örnek bir davranış sergilemiştir.”dedi.

whatsapp-image-2018-12-03-at-16.17.18.jpegwhatsapp-image-2018-12-03-at-16.17.19.jpegwhatsapp-image-2018-12-03-at-16.17.20.jpeg