Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Zeybek Mahallesi 2'inci Sanayi Caddesi'nde faaliyet gösteren bir barda meydana geldi.

 Bara gelen Mehmet  Vefa Cilasın , Vahap Cilasın (28)  ve Can Durmaz, bir süre eğlendikten sonra, iddiaya göre, hesap ödemek istemedi.

Bunun üzerine işyerinin ortağı Hasan Aykut (31) ile müşteriler arasında kavga çıktı. Mekandan ayrılan 3 kişi bir süre sonra tekrar gelerek, tabancayla mekana ateş açtı. İşyeri sahiplerinden Hasan Aykut ise kendisine ait pompalı tüfekle karşılık verdi. Silahlı kavgada Vahap Cilasın sağ dizinden vurularak yaralandı. Mehmet Vefa Cilasın  ve Can Durmaz ise olay yerinden kaçtı.

MOBESE KAMERASI TESPİT ETTİ

Vatandaşın ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, 155 Haber Merkezi'nde MOBESE kameralarını takip eden görevliler, elinde pompalı tüfek olan bir kişinin 09 HC 320 plakalı otomobile binerek kaçtığını tespit etti.

Yapılan takip sonucu Vahap Cilasın’ı  yaralayan Hasan Aykut, olayda kullandığı pompalı tüfek ile birlikte yakalandı. Yaralanan Vahap Cilasın  ise olay yerine çağırılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaçan Mehmet Vefa Cilasın  ile Can Durmaz‘ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 2 farklı tabancaya ve pompalı tüfeğe ait toplam 20 adet boş kovan ve kartuş buldu.

Ancak herhangi bir tabanca ele geçirilemedi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA