AYDINPOST HABER SERVİSİ - 16 Nisan halk oylamasına sayılı günler kala seçim çalışmaları hız kazandı. Aydın’da, faaliyet gösteren 78 Sivil Toplum Kuruluşu (STK), 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumunda 'Evet' deme kararı aldıklarını açıkladı.

Aydın Sivil Toplum Platformu adı altında bir araya gelen 78 STK’nın oluşturduğu platform , Aydın Sevgi Yolu üzerinde düzenledikleri basın toplantısıyla 16 Nisan referandumunda “ istiklal için istikbal için istikrar için evet oyu kullanacaklarını belirttiler.

Grup adına açıklamayı okuyan Aydın STK Platformu dönem başkanı Alaaddin Uslu,  şöyle konuştu;

“Güçlü bir Türkiye için gerekli düzenlemenin mevcut anayasamızdan başlanılması gerekliliği de bütün toplum kesimleri tarafından arzu edilen bir durumdur. Ekonomik istikrarın, yatırımların ve ekonomik canlılığın devam etmesi, terörün sona erdirilmesi içinde bulunduğumuz coğrafyada barış ve huzurun tesis edilmesi hayati önem taşıyor” diye konuştu.

Uslu, Türkiye’nin Avrupa ve dünyada en büyük ekonomilerden biri haline gelmesini hazmedemeyenlerin ülkeyi yıpratmak istediğini belirterek,  “İstiklal için, İstikbal için, İstikrar İçin evet diyoruz”  diye konuştu.

Grup evet yazılı dövizler ve Türk Bayrağı taşıdı. 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

whatsapp-image-2017-03-16-at-09.34.27.jpeg