Bir süredir Kuşadası’nda yaşayan şarkıcı Atilla Taş, evinin yakınlarında devam eden bir inşaattan rahatsız olunca sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. “Bir müddettir Kuşadası’nda yaşıyorum da burada inanılmaz bir inşaat terörü var. Koca şehir koca bir şantiye gibi. Tatil yeridir deyip huzur arayanlar yanılır.! Müteahhitlerin elinde oyuncak olmuş burası!” ifadelerini paylaşan Taş, daha sonra Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından arandığını söyledi. Kendisine bir müteahhittin de hediye gönderdiğini ve kabul etmediğini söyleyen Atilla Taş, bu kez de Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Taş, “Kuşadası’ndaki imar konuları ve betonlaşmanın Sayın Ömer Günel ile bir alakası yok arkadaşlar. Ruhsat veren el o değil. Yanlış anlaşılma olmasın. Adam hamal gibi gece gündüz bu memleket için çalışıyor” yazdı.

Ömer Günel engelledi

Aradan geçen sürede bazı twitlerini silen, bazılarını da yeniden paylaşan Atilla Taş, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in kendisini engellediğini gösteren ekran görüntüsünü paylaşarak “Ömer Günel de böyle bir adam soran olursa” ifadelerini yazdı.

Ömer Günel’in kendisini engellemesinin ardından twitlerine devam eden Atilla Taş, bir kez daha karar değiştirerek, “Yarın sabahtan itibaren Kuşadası’nın nasıl betonlaştığıyla ilgili bir belgeselin çekimlerine başlıyorum. Ömer Günel dahil herkesin söz hakkı saklıdır” yazdı. 

Ne konuştular?

Atilla Taş’ın attığı twitin ardından kendisiyle iletişime geçen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in ne söylediği merak konusu oldu. Taş’ın ise attığı twitleri silmesi, görüşmenin ardından yeniden paylaşması tepki topladı.