Lena Otomativ'de sizleri bekleyen fırsat kampanyaları şu şekilde;

Şimdi ona karşı koyma ihtimaliniz sıfır! Sınırlı sayıda Passat, şimdi %0 faiz avantajı ve özel fiyatlarla Volkswagen Yetkili Satıcısı Lena Otomotiv'de sizi bekliyor.

img-(1)-002.jpg

Passat’ta %0 Faiz ve Özel Fiyatlar!

Bir otomobil düşünün… Zarafetiyle görenleri büyülerken, performansıyla da dudak ısırtacak. Bugüne kadar başarmış olabilirsiniz ama şimdi ona karşı koyma ihtimaliniz sıfır!

Hayalinizdeki Passat, hurda desteğine ve sadece Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli özel indirimlere ek olarak şimdi 10 Ağustos’a kadar geçerli 50.000 TL’ye 12 ay vadede %0 faiz avantajıyla sizleri bekliyor. 

Hayatınızı değiştirecek başlangıç Volkswagen'de! Golf, şimdi 119.900 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlar ve %0'a varan faiz avantajıyla Volkswagen Yetkili Satıcısı Lena Otomotiv'de sizi bekliyor.


img-001.jpg

Golf'te Ağustos Fırsatları!

Onu yollarda gördüklerinde gözlerini üzerinden alamayanlar, şimdi bu kampanyayı gördüklerinde gözlerine inanamayacaklar.

Segmentinin yaratıcısı Golf’ün 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel modeli, kısa bir süre için 119.900 TL’lik cazip fiyatıyla Volkswagen Yetkili Satıcılarında sizi bekliyor! Üstelik diğer tüm Golf modelleri, hurda desteğine ve sadece Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli özel indirimlere ek olarak şimdi Volkswagen Doğuş Finans'tan 50.000 TL’ye 12 ay vadede %0 faiz avantajıyla! Son gün 10 Ağustos!

Lena Otomotiv
OVAEYMİR MAH.ÇİNE CAD.NO:31 EFELER/ AYDIN
Telefon: 444 92 09