AYDINPOST HABER SERVİSİ - Bayramlaşma törenine Kültür ve Turizm eski Bakanı Atila Koç, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.

AYDIN MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, “15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde önlendi. Bizde Aydın AK Parti olarak ilk geceden başlayarak son gününe kadar meydanlarda bulunarak milli irade ve demokrasiye sahip çıktık. Demokrasiye sahip çıkan yüce Türk milleti ve partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

15 TEMMUZ GECESİNDEKİ GİBİ SAĞLAM DURMALIYIZ

AK Parti’nin dışında bayramları büyük coşku ve kalabalık içerisinde kutlayabilen bir parti bulunmadığına işaret ederek konuşmasına başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de, “Bizim bu başarımız çok çalışmamız sayesinde oluyor. Çok çalışırsanız daha çok başarılı olursunuz. Tarihinden derinliklerinden buyana büyük mücadeleler vermiş olan Türk milleti, 15 Temmuz gecesi dünyaya örnek olacak bir mücadeleye daha imza attı. 15 Temmuz akşamı nasıl bir kaya gibi sağlam durduysak, bundan sonra da aynı kararlılıkla kaya gibi durmamız lazım. Çünkü Türkiye için bazı kararlar alınmıştı” dedi.

Erdem ayrıca, “Eğer 15 Temmuz akşamı başarılı olsalardı; belki Irak ve Suriye için yazdıkları bölme planlarına Türkiye’yi de ekleyeceklerdi” diye konuştu.

Ağzımızın tadını bozmak istediler

15 Temmuz gecesi hainlerin Türkiye’nin ağzının tadını bozmak istediğini savunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da, şu ifadeleri kullandı:

“Bu millet, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın cesaretlendirmesiyle hainleri defetti. Bu topraklar 1000 yıldır dostluk ve düşmanlıklar gördü ama böylesine bir vatan hainliğini asla görmedi. Ancak bu hainler bu vatan topraklarında yaşayamayacak ve bu vatan toprakları vatan hainlerine dar olacak. Bizim bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım. Çünkü hainler oyunlar oynamaya ve planlar yapmaya devam ediyor.2002’den beri birçok defa böyle planlara maruz kaldık ama her seferinde mücadelemizden yılmadan çalıştık ve her seferinde sandıktan güçlü çıkmayı başardık.”

“Biz Hatalıydık Ama Onlar Haindi”

15 Temmuz sürecinde demokrasiye sahip çıkan Türk milleti ve Aydınlılara teşekkür eden Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ise, “Aydın, 15 Temmuz’dan sonra daha bir AK Partili olmuş. Böylesine büyük bir felaketten sonra Türkiye daha bir AK Partili olmuş. Bu tablo bizleri çok daha mutlu ediyor. Tarihte devlet olup da hainliklerin yaşanmadığı hiçbir devlet yoktur. Ancak biz bu hainlerin bu kadar sinsi ve bu kadar pervasız olabileceklerini göremedik. Ama milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde bu belanın da üstesinden gelmeyi bildik evet biz aldandık bunun için hatalıydık ama bizi aldatanlar haindirler ve aynı kefeye kondurulmamız adil değil” şeklinde konuştu.

ak-parti-aydin-bayramlasma.jpg