AYDINPOST HABER SERVİSİ- 4 aydır belirsizliğini koruyan Ak Parti Aydın İl Kadın Kolları'nda yönetim açıklandı.
Haziran ayında Kadın Kolları İl Başkanlığına atanan Seda Sarıbaş'ın yönetim kurulu 4 ay sonra Genel Merkez tarafından onaylandı.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş ile birlikte kadın kolları yönetimini basına tanıttı. 


Ömer Özmen, partisinin Aydın İl Kadın Kolları yeni yönetiminin tanıtım toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe girişimiyle AK Parti'nin kurucu genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef alındığını dile getiren Özmen, "Ardından 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçtirmemek için, ülkede, hayalimizde, rüyamızda bile yan yana gelmeyecek yapılar, partiler çatı aday altında birleştiler" diye konuştu.

AK Parti'nin FETÖ ile, 17-25 Aralık’tan bu yana en ciddi mücadele eden parti olduğunu vurgulayan Özmen, “Belediye meclisi listelerimiz oluşurken, belediye başkan adaylarımız tespit edilirken, 2014 Kasım ayında ilçe kongrelerimizi tamamladığımızda, ardından yaptığımız ilk kongremizde, il yönetimimizin yenilenmesinde en çok üzerinde hassasiyetle durduğumuz husus, parti yönetimine girecek olanların bu yapıyla kesinlikle bağının olmamasıydı. Teşkilatımızın bu konudaki tek kıstası 17-25 Aralık’tır" ifadelerini kullandı.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

FETÖ’yle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğine dikkati çeken Özmen, şöyle devam etti:

"17-25 Aralık’tan sonra özellikle de MGK’nın bu yapıyı terör örgütü ilan etmesinden sonra hala bu yapıyla bağını sürdüren, hala bu yapının mensubu olarak devletle bilek güreşine giren insanlarla da mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam edecektir. Bu noktada kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır."

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ise yeni kadın kolları yönetiminin Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylandığını belirterek, "Gece gündüz demeden çalıştık, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben duygusuyla değil, biz duygusuyla hareket ettik, hareket etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Seda Sarıbaş'ın Başkanlığında Oluşan Yeni Yönetim Kurulu;

Akile Yavaş, Aslı Tunçay, Aysel Akkuş,Aysel Demir, Ayşe Yavuz, Ayşegül Akdağ,  Demet Esen, Duygu Göğde, Duygu Yanar,  Ebru Alp,  Elif Kılıçarslan, Elife İpek Yandım,  Engün Yavuz, Fadime Seval, Ferda Arık, Filiz Seval,Gülcan Arslan, Güldem Göksu, Gülden Pilevneli,Gülistan Uğur Dereli, Gülşen Tekeoğlu,Hakime Kamiloğlu, Halime Meşe, Hatice Ülger, Hatice Yentür,  Havva Ayrancı, Hülya Demir, Hümeyra Ege,Meral Polat , Mine Mükafat Münkat, Müjgan Karadeniz,  Nagehan Ecim, Nazire Aldırmaz, Necla ErtaşNilüfer Özbaş, Nuran Elmas, Nuray Karapıçak, Nuray Kovacı, Nursel Kulak,  Özlem Taş. Selma Bozoğlu, Seniha Kolkesen,  Sevcan Kuşpaz, Sevgi Yüncü, Sezer Çetin,Yıldız Kolkesen,Zehra Düzova,  Zübeyde Subaşı, Zühre Nazlı Kaplan'dan oluştu.

20161011aw869928_01.jpg