Ziyarette Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan İlçenin sorunlarını ve projelerini Savaş’a aktardı, Kaplan İlçenin en önemli sorununun kanalizasyon olduğunu belirterek “ilçede yatırım yapmak isteyen kurumlar, alt yapı konusunda Kanalizasyon’un tamamlanmasını bekliyor “dedi.

KANALİZASYON YAPIMINDA SORUMLU AYDIN BÜYÜKŞEHİR

Koçarlı İlçesinde Kanalizasyonun hala vidanjör ile çekilmesine doğru bulmadığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş “ Altyapı ve Kanalizasyon olmaması, Koçarlı’ya yakışmıyor. Tabi ki öncelikle bu sorunu çözmemiz gerekiyor, bu sorunu çözecek merci Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının bu sorunu çözeceğine inanıyorum. Çünkü görev onun, ona göre kendisine bütçe tahsis ediliyor. Eğer bu sorunu çözemez ise, bizim gerekli merciler nezdin de girişimlerimiz olacaktır.” Dedi.

BİR TANE AYDIN VAR, HEP BERABER KONUŞALIM  

Aydın’ın sorunlarını ve öncelikli yatırımları konusunda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger  Başkanlığında, Aydın Milletvekillerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü , Oda Başkanlarına Çağrıda bulunana Savaş “ Bir tane Aydın var, birlikte yürüyelim, Gitmemiz gereken Bakanlık varsa hep beraber gidelim, herkes ayrı, ayrı konuşmasın, hep beraber konuşalım kazanana Aydın olsun.” diye konuştu.

ADNAN MENDERES SÜREKLİ KALBİMİZDE OLACAKTIR

Demokrasi Şehidi Merhum Adnan Menderes ve arkadaşları, Bakanlar Fatih Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ın idam edilişlerinin yıldönümü olduğunu hatırlatan Savaş “ Millet iradesine yok sayan bir zihniyete biz her zaman karşı durmuşuzdur. Demokrasi şehidi Menderes sürekli kalbimizde olacaktır, bu yara sonsuza kadar kapanmadan devam edecektir. “ifadelerini kullandı.      

whatsapp-image-2019-09-16-at-13.47.09.jpegwhatsapp-image-2019-09-16-at-13.47.09-(1).jpeg

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!