AYDINPOST HABER SERVİSİ- AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur referandum öncesi çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 2009 yılında Antalya’da partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında partisini iktidara taşıyacak formülü açıklayarak, bir hesaplama yapmıştı.

a-008.jpg

Bahçeli 2009'un içindeki sıfırları çıkarıp 2 ile 9 üzerinde yaptığı işlemlerle partisinin kuruluş yıl dönümü olan 40 rakamına ulaşıyordu.

ÜLKÜCÜLERİ KIZDIRACAK PAYLAŞIM

AK Partili Uğur, MHP lideri Bahçeli’nin fotoğrafını kullanarak yaptığı paylaşımda Bahçeli’nin matematik hesabına atıfta bulunarak bir hesaplama yaptı. Uğur’un paylaşımı ülkücüleri kızdıracak cinsten. Uğur’un kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşım kısa sürede çok fazla “like” aldı. AK Partili Uğur, sosyal medya platformu Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda “Devlet kaç harfli 6. Birinci ve dördüncü harfleri at. Ne kaldı. EVET. Referandum mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin fotoğrafını kullanarak paylaşım yapan Uğur’un gönderisini beğenenler arasında AK Parti Aydın İl Yöneticileri de var. Geçtiğimiz günlerde AKP tarafından Meclise getirilen Anayasa değişiklik paketinin maddelerinin kabul edilmesinde MHP’nin rolü büyüktü.

Meclisten geçen ve referandum yapılarak sonucun belirleneceği bu kritik dönem öncesi AK Partili Uğur’un paylaşımı siyasi çevrelerde tartışma yaratacağa benziyor.
 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA