Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Dünya Hemşirelik Haftası ve Hemşireler Günü nedeniyle Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşireler ile ADÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nda eğitimlerini sürdüren hemşire adaylarını ziyaret etti. Aydınlılara sağlık hizmeti sunan görevi başındaki hemşireler ve hemşire adaylarına çiçek takdim eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hemşire ve hemşire adaylarının Dünya Hemşirelik Haftasını tebrik etti.
Aydın’da gerçekleştirdiği başarılı projeler ve sosyal projelerle adını duyuran Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Dünya Hemşirelik Haftası ve Hemşireler Günü’nde planladıkları programın ilk bölümünde Aydın Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşirelerle bir araya geldi. Polis memurları, Başhemşire Sema Suçeken ve görevi başındaki hemşirelere sürpriz yaptı.
Polisin verdiği çiçeği alan Suçeken duygulandı. Sağlık alanında teknolojik gelişmeler ne kadar artsa da insanın sevgi, şefkat ve bakıma olan ihtiyacını hemşirelerin karşıladığını söyleyen Suçeken, hiç beklemedikleri bu ziyaret karşısında duygulandıklarını belirterek, “Hatırlanmak çok güzel. Hemşireler toplumun sağlık seviyesini arttırmada pay sahibidir. Hemşirelik temelinde insan sevgisi bulunan kutsal bir meslektir. Bizi çok mutlu ettiniz” diye konuştu.
Polisler, daha sonra hastaneyi gezerek görev yapan hemşirelere tek tek karanfil verdi. Aydın Devlet Hastanesi’nin ardından Atatürk Devlet Hastanesi ve ADÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret eden polis ekipleri, buralarda da hemşireler ve hemşire adaylarının Hemşireler Haftası’nı kutladı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg