AYDINPOST ÖZEL-Aydın'da önceki gün İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut İlgeç ve komiser Ali Bağ ile tartıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan Feysel Güler, Mazhar Güler ve Rahmetullah Güler, Savcılık'ta verdikleri ifadeden sonra tutuklanmıştı.
 
 
Olay sonrasında Emniyet Müdür Yardımcısıyla tartışarak darp girişiminde bulundukları iddia edilen üç şahısın tutuklanmasının ardından da, vatandaşların yakınları da hukuki girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.
 
Feysel Güler, Mazhar Güler ve Rahmetullah Güler'in amcası Yüksel Güler ile dayısı Suat Özmen, tutuklama kararının ardından yaptığı açıklamada, "Gözaltında insan haklarına aykırı girişimlerde bulunulmuştur. Feysel, Mazhar ve Rahmetullah'a gözaltı sırasında farklı müdahalelerde bulunulduğunu düşünüyoruz. Olaydan hemen sonra neredeyse tanınmayacak hale gelen akrabalarımızın hakkını mahkemelerde arayacağız" dedi.
 
Yakınlarının yaptıklarının yanlış olabileceğini ifade eden Suat Özmen, "Tamam devletin amirine bu şekilde davranmaları hoş olmamış. Fakat kim bilebilir ki o beyfendinin emniyet müdür yardımcısı olduğunu. Olaydan sonra gözaltı sırasında yaşanan olaylar açıkçası tüyler ürtepecek seviyededir. Hakkımızı hukuk yoluyla arayacağız. Yetkilileri de bu konuyu soruşturmaya davet ediyoruz" diye konuştu.