Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği Başkanı Havva Çetintürk, Aydın"ın ciddi bir tanıtım eksikliğinin bulunduğunu vurguladı.
Aydın"ın organize bir şekilde iyi tanıtılmadığının altını çizen Havva Çetintürk “ Bunun en bariz örneğini özel bir telefon operatörünün projesi ile genelde doğu illerinden 800 öğrenci Aydın"a geldi. Çocuklar Aydın"da kaldıkları müddetçe sadece Adnan Menderes Bulvarı ve Kipa"yı gezdiler. Aydın sadece Bulvar ve Kipa"dan mı ibaret. Bu 800 çocuk memleketlerine gidince 2 bin kişiye Aydın"ı anlatacak ama çocuklara Aydın"a dair gösterilen bir şey yok” dedi.
Aydın"ın tarihi ve turistik zenginliklerinin kıskanılacak düzeyde olduğunu söyleyen Havva Çetintürk “Aydın merkezde de Veysipaşa ve Köprülü mahalleleri tarihi zenginlikleri açısından çok değerliler.Buralara acil el atılarak projeler geliştirilmeli. Biz bu konuda üstümüze düşeni yaparız. Bizim Veysipaşa ve Köprülü mahalleleri için projemiz var. Yetkililer kapımızı çalarlarsa bunları onlara da aktarırız” şeklinde konuştu.