AYDINPOST HABER SERVİSİ-Çok sayıda güvenlik görevlisi Yağcılariçinde yapılacak olan basın açıklaması öncesinde parti binası mevkiinde yerini aldığı gözlendi.

EMNİYET ALARMDA
İstanbul Taksim'deki Çevik Kuvvet ekiplerinin bulunduğu noktada meydana gelen ve 10"u polis 22 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Aydın polisi alarma geçti.
Bilindiği gibi; Taksim"de 24 saat görev yapan Çevik Kuvvet ekiplerinin bulunduğu noktada meydana gelen patlamada 10'u polis 12'si sivil olmak üzere 22 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır olduğu ifade edilirken; olay yerinde canlı bomba olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulunmuştu.
İstanbul"da meydana gelen patlamanın ardından Aydın"da da polis telsizinden yapılan anonsla bütün emniyet birimleri alarma geçirildi. Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt"un talimatıyla Şube Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürleri ve İlçe Emniyet Amirlerine yönelik olarak yapılan anonsta emniyet ve şube müdürlükleri, emniyet amirlikleri, polis merkezleri ve karakolların önünde görev yapan sabit görevlilerin daha hassas ve daha dikkatli davranması istendi.