Karayolları ekiplerinin yürüttüğü üstyapı yenileme, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, otoyolun Aydın istikametindeki yaklaşık 8 kilometrelik kesimi geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Aydın'da bugün hava parçalı bulutlu olacak
Aydın'da bugün hava parçalı bulutlu olacak
İçeriği Görüntüle

Nazilli Gişelerinden Giriş Yapılamıyor

Çalışmalar nedeniyle Nazilli gişelerinden otoyola araç girişine geçici olarak izin verilmiyor. Güzergâhı kullanacak sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için yolculuk öncesinde alternatif güzergâhları değerlendirmeleri istendi.

Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü bölgede sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri, yönlendirmelere uymaları önem taşıyor.

Sürücülere Alternatif Güzergâh Uyarısı

Aydın-Denizli arasında seyahat edecek sürücülerin, çalışma süresince güzergâh planlarını güncel yol durumu bilgilerine göre yapmaları öneriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kapatılan kesimin yeniden ulaşıma açılması bekleniyor.