Başak Koleji kurucu temsilcisi Alp Ayaydın, Genel Direktör Metin Akyol, Okul Müdürü Nail Ergun, basın mensuplarını  konu hakkında bilgilendirdiler.

Başak Kolejin de kurulan ve ünlü filazofLeonardo  Da Vinci ‘nin icatlarının yer aldığı Müze’de bulunan 40 adet eser tanıtıldı.

Leonardo Da Vinci ‘nin ölümünün 500. Yılında eğitimde Da Vinci yılı olarak belirlediklerini açıklayan Başak Koleji Kurucu temsilcisi Alp Ayaydın “ bu çerçevede kendi imkanlarımız ile oluşturmaya başladığımız, Da Vinci müzesini tüm Türkiye’yi gezdirmeyi planlıyoruz, amacımız öğrencilerimizi çok yönlü bakış açısı kazandırmak.”dedi. 

Oluşturdukları Da Vinci müzesi çalışmalarının büyük bir sabırla, ilmik, ilmik işlenerek dört yıl sürdüğünü belirten Başak Koleji Genel Direktörü Metin Akyol, “Müzenin sergilenmesi için Aydın’dan göremediğimiz desteği, İstanbul ve İzmir’den gördük, yeni Dünyada çocuklarımız yurt içi değil, yurt dışı ile yarışacak, hayal ederseniz başaramayacağınız şey yok, Başak Koleji olarak Afrika’da, Bosna Hersek’te  müze kurduk, Aydın’da bunları yaptık, müzenin Aydın’da  kalıcı olmasını istiyoruz ama kimse ile görüşemiyoruz, desdek görmüyoruz.” diye konuştu.

whatsapp-image-2018-12-12-at-14.56.59-(1).jpegwhatsapp-image-2018-12-12-at-14.57.01-(1).jpeg

whatsapp-image-2018-12-12-at-14.56.59.jpeg